Overig

10 best bezochte blogposts van 2019

Nog een paar dagen en dan is 2019 alweer voorbij. Er breekt weer een nieuw decennium aan. Tijd om terug te kijken naar de best bezochte artikelen op HalloHeleen.nl. Nu moet ik zeggen dat er een aantal artikelen tussen zitten waarvan ik niet had verwacht dat ze hoog zouden scoren…

Met op nummer 10..

10: De gaafste carnavaloutfits voor jou uitgezocht.

Dat deze op 10 staat verbaast mij niks, dit was namelijk ook een artikel waarbij je tegoed kon winnen om te besteden bij carnavalskleding.nl . Je kon meedoen via Facebook, insta én mijn blog. Miona was de gelukkige!

9: #6 Colosseum bezoeken + tips

Op nummer negen staat een artikel over een bezoekje aan het colosseum. Dit artikel heb ik geschreven in het kader van het bereiken van mijn bucketlist. Alleen een artikel over het bereiken van dit doel (colosseum bezoeken) vond ik toen een beetje saai, dus had ik er nog wat tips bijgezet om het artikel wat meer inhoud te geven. Dit artikel had ik niet in de top :tien verwacht!

8: Zwangerschapsdozen blije doos & ouders van nuunpacking

Beetje jammer dat deze in de top tien staat, want dit artikel is geschreven in januari 2017. Ik vrees dat de inhoud vandaag de dag niet hetzelfde meer is als in 2017.

7: Paniekaanvallen, vitamine D tekort en bloedarmoede: de nasleep van mijn zwangerschap

Oef, even slikken. Dit is een hele persoonlijke en eerlijk gezegd vond ik het heel spannend om deze online te zetten. Ik begon dit blog met een heel verhaal over dat er meer gepraat mag worden over dit soort dingen, dat er meer moeders zijn die tegen dit soort dingen aanlopen etc. Ik wilde gaan voor steun en herkenning voor ons als moeders onderling. Dat het niet gek is als je zo hevig veranderd tijdens of na je zwangerschap. Dat al je alarmbellen constant “aan” staan en dit heel vermoeiend en zwaar kan zijn. Dat deze nu in de top tien staat vind ik dus eigenlijk wel heel mooi!

6: Review Dr EJ Swaab classic lipcare

Dat deze op zes staat vind ik echt heel gek. Ik heb een enorme liefde (en een enorme kast vol) voor cosmetica en verzorgingsproducten, maar ik ben en blijf toch wel een noob op het gebied van dit soort dingen. Er zijn echt heel veel beautyblogs te vinden en heb me erbij neergelegd dat dit echt niet mijn afdeling is, des te grappiger vind ik het dat deze toch best goed scoort.

5: De 20 weken echo en het vervolgonderzoek: SEO en GUO

Nog eentje in het kader van: ik ben blij dat hij in de top tien staat. Zelf kon ik vrij weinig ervaring vinden van de twintig weken echo én het vervolgonderzoek, dus besloot ik het zelf online te zetten. Met ervaring bedoel ik trouwens de ervaringen van zwangeren zelf, inhoudelijk en bondige informatie over wat ze precies onderzoeken en beschreven in redelijke Jip en Janneke taal.

4: DIY babygym Ikea

Een beschrijving over hoe je een babygym kunt omtoveren zodat hij helemaal naar jouw smaak is. Een artikel dat ik in elk geval niet op nummer vier had verwacht, maar na wat onderzoek online zag ik dat hij op Google goed scoort. Dankjewel Google!

3: Ikea Duktig hack: deze ken je nog niet!

Nou nou, Ikea is populair! Juist omdat je dit trucje niet vaak ziet, scoort dit artikel goed denk ik. Het keukentje is in elk geval super leuk en ook vandaag is er nog flink mee gespeeld. Populair met een reden dus.

2: Tips bij een spreidbroekje

YES. Doel bereikt ✅! Een artikel waar we wat aan hebben, in de top drie notabene. Toen ons Han een spreidbroekje had, kon ik weinig praktische tips vinden. Ik heb internet afgespeurd én een oproep gedaan aan ouders die ermee te maken hadden en daarmee is dit artikel tot stand gekomen. Ik hoop oprecht dat dit vele ouders mag helpen!

Nummer 1… Tromgeroffel..

Cafeinevrije theetjes voor echte zwangere theeleuten

Geen verrassing hier! Dat dit artikel goed scoort is al twee jaar zo. In mijn zwangerschap kwam ik erachter dat ik drastisch moest verminderen met koffie, maar ook met thee. Huilen dit hoor. Om anderen Google-leed te besparen heb ik een opsomming gemaakt met theïne vrije thee. En ja, ook hier komen de meeste hits vanuit Google.

Ik ben heel benieuwd wat in 2020 de tien meest gelezen artikelen zijn. Wat voor dingen zou jij graag willen lezen?

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.