Mama,  Review,  Zwangerschap

Blije doos & ouders van nu zwangerbox, de inhoud.

Wanneer je zwanger bent, kun je verschillende dozen aanvragen waar allerlei leuke spulletjes inzitten voor jou en je kindje. Ik laat zien wat er in de “Blije Doos” zit en in de “Ouders van nu zwangerbox“. Kijk je mee?

Blije doos en zwangerbox

De blije doos


Deze doos is onderdeel van WIJ. Hij heeft een waarde van € 45 aan producten en € 155 aan waardebonnen.  Met het aanvragen van de doos, komen er nog wat meer extra’s kijken. Zo krijg je 6x per jaar een magazine en een special opgestuurd, een gepersonaliseerd mutsje en fase gerichte nieuwsbrieven met informatie over je zwangerschap, opgroeiende kinderen en aanbiedingen. Klinkt goed toch?

De blije doos – Wat zit erin?

Laten we beginnen met de daadwerkelijke producten die erin zitten. Dit zijn:
– Een pak van 22 luiers maatje 1. Heel handig, want van luiers kun je nooit genoeg hebben, al groeien veel kindjes groeien snel uit deze maat!
– Een dreumes tandenborstel van Jordan. Beetje onnodig nog, maar is straks zeer welkom!
– Mini Sudocrem. Handig voor onderweg.
– Newborn fles van Avent. Heel fijn! Je weet van tevoren nooit uit welke fles je kindje goed gaat drinken (als je flesvoeding geeft/wilt geven), dus elke fles die je niet hoeft te kopen is mooi meegenomen. Toch zonde als je hem zelf aanschaft en je gebruikt hem niet!
– Newborn speen van Bibi. Hetzelfde verhaal als de fles; je weet van tevoren niet welke speen je kindje goed pakt, dus eentje van Bibi is van harte welkom!
– Bavaria Radler 0,0%. Tsja, ik drink niet en ik mis het dus ook niet. Maar voor de dames die het wel missen, is het ideaal!
– Sokjes, als cadeautje van Prenatal. Hartstikke leuk en handig, want ik hoor van veel ouders dat ze sokjes regelmatig kwijtraken!

Wat moet je regelen bij een zwangerschap?
Deze 12 momhacks moet jij weten!
Theïne vrije thee voor echte zwangere theeleuten!

Blije doos en zwangerbox

Zoals eerder beschreven, zitten er ook een heleboel waardebonnen en folders in de doos, onder andere van:
– De 9 maanden beurs
– Nutricia
– Wehkamp (€10 korting)
– Sudocreme & Curanol
– Infacol
– Goedgemerkt (€5 korting)
– Roompot (€100 korting)
– Kaart op maat (€25 korting)
– Prenatal
– Bibi
– Tadaaz (€15 korting)
– Pampers (€20 euro aan kortingsbonnen)
– Grahams skincare (testertje eczeemcreme)
– Wij Geboorte magazine.

Blije doos en zwangerbox

Er zitten dus aardig wat waardebonnen en folders in de doos. Die van Roompot gaan wij zeker gebruiken!

Ouders van nu Zwangerbox

Deze box is een samenwerking tussen Ouders van nu en Etos. In de zwangerbox zitten in vergelijking met de blije doos minder producten, maar wat erg leuk is aan de box is dat er ook nog een “vervolgbox” is. Wanneer je uitgerekende datum verstreken is, neemt ouders van nu contact met je op zodat ze je de ophaalkaart voor de  babybox kunnen opsturen. Hoe leuk is dat? Wanneer ik deze box ontvangen heb, zal ik hier natuurlijk ook even een post aan besteden.

Ouders van nu Zwangerbox – Wat zit erin?
– Proefverpakking pampers maatje 2, 1 luiertje.
– Lotion billendoekjes Etos. Heel fijn, billendoekjes! Ik weet nu nog niet welke doekjes we straks gaan gebruiken, maar wat dat betreft ben ik niet zo vatbaar voor merken. Als de Etos doekjes goed bevallen, gebruik ik deze net zo lief als bijvoorbeeld doekjes van Pampers.
– Jillz 0.0%. Tsja, ik zei het bij ‘t unpacking van de blije doos ook al. Ik drink niet en ik mis het niet. Het gaat hier gewoon de kast in voor wanneer er een zwangere vriendin langs komt!
– Difrax speentje newborn. Fijn om meerdere soorten merken in huis te hebben! Volgens mij is Difrax wel het meest gangbare merk als ik kijk naar welke spenen ik voorbij zie komen op mijn werk.
– Baby reus wasmiddel. Hier was ik wel zó blij mee! Ondanks dat het een klein flesje is, is het zo ontzettend handig om in huis te hebben. Het zal mij niets verbazen als ik niet de enige ben die steeds vergeet wasmiddel voor de kleine te kopen. Laatst wilde ik al wat wegwassen omdat het in de weg lag en toen was ik echt heel erg blij dat deze mini verpakking in de doos zat!
Blije doos en zwangerbox

Qua waardebonnen en magazines zit er een heleboel leesvoer in, maar minder reclame als bij de blije doos! Op zich niet gek aangezien de boxen van Ouders van nu zijn. Zij geven echt hele leuke en informatieve magazines uit!
– Geboortekaartje.nl (10% korting)
– Waterwipes + testertje
– Nestlé (Knuffeltje kun je gratis aanvragen op de site)
– 9 maanden beurs
– Zalando (€12,50 korting)
– Centerparcs en Sunparks (tot wel 40% korting!)
– Jillz
-Kek Mama magazine twv €5,99
– Ouders van nu Zwanger magazine twv €5,95
– Ouders van nu magazine twv €5,95
– Het grote Etos mama & babyboek twv € 4,99
Blije doos en zwangerbox

Dit is wat er in de twee populairste babydozen zit. Houd er rekening mee dat je bij beide dozen natuurlijk ook een heleboel reclame meekrijgt, zowel over de post als in je email. Maak een goede afweging of je hier zin in hebt voordat je de dozen besteld. De inhoud van de dozen kunnen soms afwijken van elkaar, omdat de inhoud afhankelijk is van de contracten die zij opstellen met hun leveranciers/partners.

Heb jij ook de dozen aangevraagd? Of heb jij de ouders van nu babybox al in huis?

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.