Over mij

Hi!

Het belangrijkste wat ik kan vertellen over mij? Mijn gezin. Zij zijn mijn belangrijkste drijfveer. En aangezien dit een persoonlijke mamablog is, komen zij regelmatig terug in artikelen en verhalen. Maak kennis met ons:

Heleen
Dat ben ik! Ik woon samen met Jamie in Brabant en wij hebben een dochter, Hanne (mei ’17). Momenteel ben ik in verwachting van dochter nummer 2. Maarre, ik ben ginne echte brabo hoor, ik ben namelijk geboren in de buurt van Rotterdam.  Dit kan je nog steeds goed horen, vandaar dat ze mij op mijn werk weleens 010 noemen.

Over werk gesproken; ik werk al sinds mijn eerste invalcontract in de kinderopvang en ben hier eigenlijk nooit weggegaan. Het omgaan met het jonge kind vind ik werkelijk prachtig. Wat ik voor werk had gedaan als ik niet in de kinderopvang had gezeten?  Waarschijnlijk verloskundige, of een ander beroep waarmee je met zwangere vrouwen of bevallingen werkt. Ik ben namelijk zelf gefascineerd door zwangerschappen en bevallingen, ik kan er niet uitpraat over raken.

Daarnaast heb ik 30 hobby’s, altijd 106 ideeën en mijn gedachten staan werkelijk nooit stil (net als mijn mond). Zo maak ik nog steeds handmatig en oldschool plakboeken van de vakantie, kan ik losgaan met handletteren, heb alle benodigdheden voor sieraden op zolder staan, maak graag foto’s, staan er altijd vijf nieuwe ideeën onder de sneltoets, kook en bak ik graag, heb ik drie concepten voor mijn eigen stationery lijn, hou ik van tekenen, schrijf ik mijn eigen boek, leer ik Spaans, kijk ik graag films en series en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zal het je verbazen dat ik ook een eigen bedrijf heb, www.bordjesvanbongers.nl ?

Als ik ergens enthousiast over ben wil ik dit delen, en waar kan dat beter dan hier; op mijn eigen blog?

Voorlopig ben ik de enige die blogt op HalloHeleen, totdat ik Jamie kan overtuigen om een papa artikel online te gooien. Of een film/serie/game gerelateerd artikel. Ga er lekker voor zitten en laat je verrassen!

Liefs Heleen

Ik heb een vraagje!
Op HalloHeleen.nl kun je verschillende foto’s vinden van zowel mij, maar ook van mijn dochter. Ik wil jullie vragen om respectvol met deze foto’s om te gaan. Ookal is het mijn eigen keus om dit online te zetten, mijn gezin -en daarmee deze foto’s- is en blijft mijn waardevolste “bezit”. Dankjewel!