Disclaimer

Foto en tekst
Alle foto’s die op www.HalloHeleen.nl staan zijn zelf gemaakt (tenzij anders aangegeven) en mogen niet zonder toestemming gebruikt of gekopieerd worden.
De geschreven content blijft eigendom van www.HalloHeleen.nl . Wil je tekst kopiëren, gebruiken of publiceren van mijn site, moet dit altijd gevraagd worden.

Inhoudelijk
De inhoud van de artikelen zijn bedoeld als entertainment, ik ben dus geen hulpverlener, deskundige of professional.  Ik ben opgeleid als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster kinderopvang, artikelen die hierover gaan zullen gebaseerd zijn op wat ik heb geleerd gedurende mijn opleiding, ervaring die is opgedaan in het werkveld en meningen/ideeën van andere beroepskrachten.  Uiteraard doe ik mijn best om juiste en kloppende informatie te geven, het liefst vanuit betrouwbare en geverifieerde bronnen. Sommige artikelen zijn gebaseerd op mijn eigen mening of ervaring, dus dit hoeft niet altijd aan te sluiten bij anderen.

Aansprakelijkheid
Mocht er iets in jouw omgeving zijn waardoor je twijfelt of hulp nodig hebt; neem dan altijd contact op met een hulpverlener of jouw eigen arts. Maak gebruik van het hulpsysteem van Nederland en neem niets zomaar over van het internet, dus ook niet van HalloHeleen.nl . Veel sites zijn gemaakt puur voor vermaak en er zitten geen artsen achter de toetsenborden. Zo ook in het geval van deze site.

Daaruit voortvloeiend: Ik, de auteur en eigenaresse van Www.HalloHeleen.nl of andere gastbloggers op deze site zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade, letsel of gebreken bij het opvolgen van eventuele tips, adviezen of diy’s.

Samenwerkingen:
Wanneer ik een artikel schrijf die gesponsord is, zal ik dit duidelijk vermelden.  Dit telt ook voor samenwerkingen.

Ik wil eerlijke, open en transparante content op mijn website zetten, dus het kan voorkomen dat ik niet helemaal tevreden ben over een product of dienst. Wanneer er gevraagd is om iets te reviewen, zal ik hier dan ook eerlijk in zijn.

Sommige links die je kunt vinden op mijn site, zijn affiliate links. Dit betekend dat ik een kleine vergoeding krijg als je iets via die link koopt. Jij merkt hier helemaal niks van, ik wel :).