Huis & interieur,  Overig,  Review,  Win

Cool! Wereldkaart van Wereldkaarten.nl + win!

Onze babykamer is nu zo goed als af, we moeten alleen nog iets voor boven de commode. We hebben er nu een plank hangen, maar die is een beetje saai…  Dus toen ik onlangs werd benaderd door wereldkaarten.nl met de vraag of ik een product van hun wil uittesten, deed ik een klein sprongetje van geluk! Wil jij ook zo’n eyecatcher in huis? Lees dan snel verder, want ik mag er eentje weggeven!

Wie zijn www.Wereldkaarten.nl ?
Een webshop die je maar liefst 50 verschillende wereldkaarten aanbiedt: Wereldkaarten.nl. Met onze wereldkaart aan jouw muur droom je alvast weg naar je volgende bestemming, praat je met je familie over al je fantastische vakanties én ben je verzekerd van een hippe wand. Onze wereldkaarten zijn onderverdeeld in vier categorieën: Historisch, Gedetailleerd, Trendy en Kinderen. Zo is er voor ieder wat wils. Alle wereldkaarten zijn te bestellen op maar liefst vijf verschillende materialen: rustiek hout, populair canvas, luxe glas, stoer aluminium en handig posterpapier. Met behulp van onze bij te bestellen prikvlaggetjes houd je bij welke landen je al eens hebt bezocht, welke nog een bezoekje verdienen én stippel je je toekomstige roadtrip alvast uit. Daarnaast zijn er nog veel meer extra’s te bestellen, zoals een baklijst, schildersezeltjes en ophangsystemen. Bron tekst

Onze keuze voor de wereldkaart
Ik zou willen zeggen dat onze keus voor een wereldkaart snel gemaakt was, maar eigenlijk lieg ik dan een beetje. Er zijn zoveel ontzettend mooie wereldkaarten beschikbaar, dat de keuze best moeilijk is! Uiteindelijk hebben we gekozen voor de wereldkaart “ons dierenrijk – baby“. Deze wereldkaart viel ons op door de verschillende dieren die op een grappige en speelse manier te zien zijn. Door het zachte kleurgebruik en het feit dat er alleen dieren en wat planten/bomen opstaan, is hij niet te druk voor in onze babykamer. En… Hij is nog educatief ook!

www.wereldkaarten.nl

Als je denkt dat je het moeilijkste gedeelte hebt gehad (het uitkiezen), kun je ook nog eens kiezen op wat voor materiaal je je wereldkaart wilt hebben! Wij hadden onze keuze daar snel in gemaakt en hebben voor aluminium (dibond) gekozen.. Dit omdat het een stoere uitstraling heeft, maar ook omdat het duurzaam is en (naar mijn idee) minder snel verkleurd t.o.v. een canvas.  Een andere reden om te kiezen voor aluminium is dat de babykamer niet zo heel breed is en aluminium het licht een beetje weerkaatst.

Dibond bestaat uit twee hele dunne lagen aluminium met daar tussenin een harde kunststof van 3 mm dik. Het is stevig, duurzaam, licht in gewicht maar zwaar qua materiaal en heeft een krachtige, industriële uitstraling. Perfect dus voor in een kinderkamer!

Het bestellen is echt een piece of cake. Je kiest de wereldkaart die je wilt, selecteert je materiaalsoort, afmeting en of je een ophangsysteem wilt. Geef het aantal stuks aan en doe hem in je winkelmandje. Je komt dan bij een totaaloverzicht van je bestelling. Vul je gegevens in, maak eventueel een account aan en.. klaar! Binnen vijf werkdagen had ik de wereldkaart in huis, stevig verpakt in bubbeltjesplastic, in een platte grote doos. Wil je nou deze stappen allemaal overslaan en kans maken op dezelfde wereldkaart als wij hebben?

Doe dan het volgende:

– Like de Facebookpagina van Wereldkaarten.nl
– Like de Facebookpagina van HalloHeleen en deel de Facebookpost die bij dit bericht hoort (openbaar!). Laat even een berichtje achter, zodat ik kan zien dat je meedoet.

Meedoen kan tot 30 april 23:59 , op mijn verjaardag (1 mei) ontvang je mail wanneer je gewonnen hebt!
                                                                                                  

                                                                  Deze actie is in samenwerking met www.wereldkaarten.nl

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.