Piano
Feestdagen,  Kind,  Mama

15 perfecte cadeaus voor de eerste verjaardag!

Vorige maand werd onze Hanne alweer 1 jaar jong. Ze heeft ontzettende leuke cadeaus gekregen die ik jullie zeker niet wil onthouden. Graag vul ik het lijstje nog verder aan met artikelen die ik ook graag had willen kopen voor haar verjaardag (maar onder het mom DOE NORMAAL GENOEG IS GENOEG) toch maar niet gekocht heb. Met deze cadeaus kun je zeker een dreumes blij maken. Kijk je mee?

Ikea Duktig keuken

Jarig 1 jaar
Zo blij mee! Hanne speelt er elke dag mee en vermaakt zich prima. Deurtje open, deurtje dicht, pannetjes in en uit het kastje, aan de neptaartjes likken, zitten en dan weer staan.. Nu is ze eigenlijk nog iets te klein om hiermee te spelen, maar vind het nu al zo leuk! Het keukentje heb ik trouwens gepimpt en hier schrijf ik binnenkort een artikel over. Je kunt deze keuken scoren bij Ikea.

Eames kinderstoel

 

 

Deze is toch té leuk! Een ideaal stoeltje om straks aan een eigen tafeltje te kunnen zitten, aan de salontafel te kunnen schuiven, om mee te helpen met koken of voor 1006 andere toepassingen. Ik weet niet waar mijn ouders hem gekocht hebben, maar je kunt hem sowieso kopen bij Vintage Lab 15 .

Piano

PianoHanne slaat graag op dingen. Hoe harder hoe beter. Toen oma aankwam met een piano waren we dan ook erg blij! Er zitten verschillende liedjes op en het fijnste is dat het geluid ook zachter kan. Ik kan je helaas niet vertellen waar deze is  gekocht!

Bakfietsje

 

Dit fietsje kreeg ze van ons en ze kan er zoveel mee! Ze doet voornamelijk spulletjes in de bak, maar ze heeft inmiddels ook wat aantal meters versleten achter haar fiets. Tsja, als je ergens mee kunt lopen.. Scoor dit leuke fietsje bij loopfietsje.nl .

Watertafel

Deze kreeg ze van tante Sisca en ome Kevin.  Wat een ideaal ding! Ze staat er prima aan, heeft genoeg om mee te spelen, het is geen compleet waterballet maar geeft wel verkoeling. Wanneer het geen lekker weer is speelt ze er ook graag mee! Ze kochten hem bij Intertoys.

Italiaanse Vespa


Deze mooie Italiaanse scooter kreeg Hanne van haar vrijwillig aangenomen tantes en ooms. Ze is er nu nog net iets te klein voor, maar hij staat sowieso al mooi op haar kamertje. Ze kruipt er vaak heen en gaat er dan als een blij ei aan staan en wiebelen ?Er bestaan meer varianten hoor, je kunt ze onder andere bij Bol.com vinden.

Wat verder nog op ons lijstje stond om cadeau te geven:
Done by deer schommel 
Wobbel board
Ballenbak 
Tipi tent

De cadeautjes die we gevraagd hadden waren onder andere duplo, toettoet auto’s en zoef zoef dieren, kinderboeken (Yay voor Dikkie dik en Nijntje!) en feetje pyama’s. Als je het mij vraagt, zit je met deze cadeautjes altijd goed ( en qua prijs is het prima om cadeau te vragen!).

En oh, als je je afvraagt wie deze prachtige foto’s heeft gemaakt van Hanne, dat is natuurlijk Janneke van Schoonderwoertfotografie. Zij legde ook mijn bevalling vast!

Wat heb jij gekocht voor je kindjes 1e verjaardag, of wat heb jij gegeven aan een ander kindje? Laat het weten, dan kunnen andere mama’s hier inspiratie opdoen.

Toettoetauto

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.