cadeau maken vaderdag
Cadeautjes,  Creatief/DIY

Snel cadeau: ik HOUT van jou!

Een “diy” in de categorie snel, simpel en goedkoop. Dit is een ontzettend leuk cadeautje om te maken voor vaderdag, moederdag of gewoon een verjaardag. Afgelopen vaderdag heeft Hanne dit voor beide opa’s gemaakt en dat was een groot succes. Daarom wil ik dit jullie cadeau graag laten zien. Klaar voor?

Bij sommige cadeaus of knutsels is het nodig dat je wat duurders aanschaft, maar dit kan je dan wel blijven gebruiken of doe je er lang mee. Als je kijkt naar de hoeveelheid cadeaus die je kunt maken valt het best mee!

Benodigdheden

  • Potloden
  • Plakjes hout (ik kocht de mijne bij de action in de herfstperiode)
  • Sharpie/merkstift/fineliner
  • Optioneel: vernis, sluitstickers, inpakpapier/cellofaan

Aan de slag!

Geef je kind een plakje hout en laat hem/haar kleuren met de potloden. Ik zou wel echt potloden gebruiken, anders heb je kans dat je straks de geschreven tekst niet meer ziet.

Wanneer je kind klaar is schrijf je een tekst op het stukje hout. Ik vond zelf de woordspeling “Ik HOUT van jou” wel heel erg leuk, maar dit staat uiteraard vrij! Je kunt nog een laagje vernis over de tekening lijmen, maar dit is niet noodzakelijk.

Ik heb het ingepakt in een cellofaan zakje (niet heel milieubewust, i know) met wat confetti erbij. Op het zakje heb ik nog een sluitsticker geplakt. Ziet er feestelijk uit!


Misschien een idee voor vaderdag op het kinderdagverblijf of als cadeau namens het (klein)kind?

Geef je liever een plantje? Maak dan een standaard voor een airplant !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.