HalloHeleen.nl
Kind,  Mama,  Review,  Shoppen

Hangloose baby: wat een wereldding!

De precieze woorden van Jamie:”Het maakt mij niet uit wat je allemaal verzint, doet en koopt, het enige wat ik wil is een Hangloose”. Nou, prima toch? In februari kocht ik op de negenmaandenbeurs eindelijk die felbegeerde Hangloose.

Hangloose is verzonnen door 5 papa’s die een stoer product voor baby’s willen ontwikkelen. Het is hun missie om, naast baby’s een veilige, warme en chille omgeving te bieden, wereldwijd een bekend merk te worden dat zich uit in stoere en innovatieve producten voor baby’s. Stoer en innovatief, zodat het de papa’s aanspreekt. En dat is ze gelukt!

De Hangloose is ergonomisch ontworpen. Hij heeft een stevige onderlaag waardoor je baby met een rechte houding ligt en de rug gelijkmatig ondersteund wordt.  Toen Hanne in mei thuiskwam, was het eerste plekje waar ze lag uiteraard de hangloose. Heel vertederend om dat kleine lieve meisje in haar grote hangloose te zien liggen! Onze tante kan echt heerlijk chillen in haar “hangmatje”, we merken aan haar dat ze lekker ligt en zich veilig en geborgen voelt. Ze ligt heerlijk te kletsen terwijl ze haar rust pakt en om zich heen kijkt. En, zoals je kunt zien, is de hangloose nóg leuker als papa een grapje maakt!

De bovenste laag is heerlijk zacht en deze kun je vouwen zodat je kindje een geborgen gevoel heeft. Het is geinspireerd op origami en dit zie je terug in de stiklijnen. De bovenkant heeft een neutrale kleur en past goed binnen ons interieur. Hanne wilt soms nog weleens een beetje teruggeven na de voeding, dus voor haar is het erg fijn als ze wat hoger kan liggen met haar hoofd en rug. Bij baby’s die veel huilen en overstrekken wordt een hangmat aangeraden.

Het bevestigen is een fluitje van een cent. Met de vier spanbanden die erbij geleverd zijn, kun je bepalen hoe hoog of hoe laag de hangloose komt te hangen.  In één simpele handeling heb je de spanbanden gemonteerd en kun je de onderste laag van de hangloose vasthaken. Nadat je dat gedaan hebt, trek je de spanband nog eens door de haak heen (niet op de foto) en klaar ben je! Aan de onderkant zie je een vrolijk kleurtje, in ons geval mint. Dit zie je zodra je de hangloose omvouwt.

Wanneer ze erin ligt, merken we ook aan onze eigen rug hoe fijn de hangloose is. Omdat de dame wat hoger in de box ligt en wij niet steeds hoeven te bukken om haar op te tillen, is het voor jezelf ook een stuk ergonomischer. Niet meer diep de box inreiken omdat je kindje er ligt, maar een stuk minder ver bukken.

De mannen van hangloose raden aan om het product als hangmat te gebruiken totdat kindjes zich kunnen omdraaien. Dit is een leeftijd van ongeveer 3 maanden, maar de inschatting is aan jezelf wanneer je stopt met de functie van de hangmat. Uiteraard kun je hem na die periode ook als boxkleed gebruiken, waardoor het product een lange levensduur heeft.

Dit mooie boxkleed,hangmatje en speelkleed in één is in meerdere kleuren verkrijgbaar (wit/ecru, lichtgrijs/mint, donkergrijs/blauw en donkergrijs/roze) zodat er altijd wel eentje in het interieur past. De prijs van een hangloose is €89,99 en verkrijgbaar in hun webshop en bij verschillende babywinkels, zelfs in België! Check de site van Hangloose voor meer informatie en een storelocator.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.