Little goose zwanger
Baby,  Bevalling en kraamtijd,  Persoonlijk,  Zwangerschap

De namen die het niet geworden zijn…

van mijn lijstje dan. Want na zo’n lange tijd zijn we het wel over eens dat een babynaam uitkiezen niet zo heel makkelijk is als je niet op één lijn ligt.. Ik heb te lang vastgehouden aan: “die naam doet me teveel denken aan kind x van de opvang” en Jamie heeft dus ook steeds associaties bij namen. Maar als je zo gaat beredeneren vind je dus helemaal nooit een naam. Inmiddels is de missie wel gelukt hoor en hebben we een prachtige naam voor dochter nummer twee verzonnen.

Dus bij deze: de meisjesnamen van mijn lijstje die ik er NIET doorheen kreeg bij de man!

Suus

Mijn absolute nummer één in ‘t rijtje en zeg nou eerlijk: Hanne en Suus klinkt toch ook gewoon lekker? Helaas was Jamie er wat minder voor te porren, want de vrouw van zijn collega heet al zo. En dat klopt dus niet. Suus is Suus en niet onze baby. Jammer!

Vieve

Vieve; vind ik geweldig. Stoer, kort, hip maar toch ook lief. Wederom weer Jamie die het niet zag zitten. Ik weet niet precies waarom hij de naam niet mooi vind, maar feit is dat ik Vieve er écht niet doorheen krijg.

Mijs

Ook deze naam kwam niet door de keuring bij de chef. Hij moest teveel denken aan Sylvie Meis en heel het idee dat we een MEISje verwachten vond hij een beetje gek. Ik vind ‘m nogsteeds heel tof; Mijs. Deze naam kan ik wel definitief vergeten denk ik.

Fem

Nog zo’n mooie. Heel lief, kort en zacht. Vind ik van de naam Hanne overigens ook. Hanne en Fem; klinkt toch perfect? Helaas ben ik de enige die er zo over denkt in dit huis. Jammer!

Enne, die jongensnamen? Die houden jullie nog tegoed. Eerst maar eens even bevallen van baby nummer 2 en bedenken of we niet nog een baby nummer 3 willen. Want stel nou dat dat een jongen wordt… Dan heb ik al teveel verklapt!

Welke naam staat er op jouw lijstje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.