Bevalling en kraamtijd,  Mama,  Overig

Mandy had twins before Beyoncé made it cool!

Bijna drie jaar geleden kwamen Mandy en haar vriend erachter dat ze in verwachting was van een tweeling…
Ze blikt terug op de bijzondere periode waarin ze soms nogal botte, lompe (maar goed bedoelde) opmerkingen kreeg…

Jaja zwanger van een tweeling, van harte gefeliciteerd! Ik had nog nooit een echo gezien toen ik 2 vakjes zag en ik zei: oh nee ik dacht even dat ik 2 baby’s zag zwemmen! Het was even stil en ja,  het waren inderdaad 2 baby’s! Jullie willen niet weten wat ik dacht: dit kan niet, ik ben veel te klein!
Daarna was het wel echt bijzonder, maar het duurde echt even voordat we het echt konden beseffen. Weken gingen voorbij en mijn buik groeide zo hard, het leek alsof ik al bijna aan het einde was. De opmerkingen die ik kreeg, :”Je bent er al bijna he”? Nee mevrouw, zei ik dan, ik moet nog 4 maanden, het zijn ook 2 kindjes. Je had echt die koppen moeten zien.. En wat je dan verder nog krijgt te horen: “jij liever dan ik” of, “oh meid je zal het echt druk krijgen”. Ik kon er echt niet om lachen , om dat elke dag aan te moeten horen is heel frustrerend en dat is het nog steeds. Maar ze hebben wel gelijk gehad over dat het druk zal worden met de twins , maar wel erg leuk en bijzonder om dat te mogen meemaken. Ze zijn echt bijdehand en ondeugend… Ik ben een zeer trotse moeder van mijn 2 kleine peuters!

 

Lieve Mandy, bedankt voor het vertellen! Wat ontzettend leuk om te lezen hoe jij het ervaren hebt! En hopelijk denken de mensen na het lezen van je stukje een beetje na voordat ze zeggen: “jij liever dan ik” ;).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.