Baby,  Mama,  Zwangerschap

Geboorteposter bestellen: Herinneringen aan de geboorte van mijn dochters in levensgrote pracht – Gallerix Nederland”

De geboorte van mijn dochters en de babytijd zijn dingen die ik nooit meer vergeet. Dat zijn levensveranderende gebeurtenissen die altijd in je geheugen gegrift blijven staan. Ik denk dat elke moeder dit wel kan beamen. Wel vind ik het gek hoe klein de meiden geweest zijn. Als ik een pasgeboren baby zie kan ik me echt niet voorstellen dat de meiden met datzelfde formaatje geboren zijn. Lekker melancholisch dit. Geen betere manier om die te onthouden door een mooie geboorteposter te bestellen met schaal 1:1. Ik laat ‘m je graag zien!

De twee posters bestelde ik bij Gallerix, een van oorsprong Zweeds bedrijf dat ook verzend naar Nederland. Na het bestellen had ik de posters binnen vijf dagen in huis. Niet gek, gezien de posters verstuurd zijn van Kopenhagen, Denemarken.

De posters die ik heb binnengekregen zijn zó ontzettend gaaf! Ik heb gekozen voor de artistic sketch coal #1. Achtergrondkleur is lichtroze, in de stijl eternity. Hanne naar rechts kijkend en Juul naar links. Zo kijken de zussen naar elkaar. De afwerking van de poster is een persoonlijke keuze, je kunt de achtergrond bijvoorbeeld ook wit laten of voor een ander kleurtje kiezen. Het formaat van de posters is 50×70. Ze hangen echt perfect in het washok; deze zijn we aan het verbouwen en de posters geven echt een finishing touch (en laten we eerlijk zijn, de meeste van mijn vrije tijd ben ik in het washok om te wassen of vouwen, dus ik kan er genoeg naar kijken haha!).

Ook fijn aan Gallerix is dat ze de optie “fotowand” hebben. Hier hebben ze al uitgezocht welke posters het beste bij elkaar passen. Op de site hebben ze genoeg voorbeelden staan die je kunt aanklikken en zo in je mandje kunt stoppen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om andere posters te bestellen als die beter passen in het geheel of wanneer je deze mooier vindt. Je kunt hier sorteren op aantal, kleur en categorie zodat je dit samen kunt stellen op de manier wat bij jou past. Ze hebben zelfs sjablonen voor het ophangen. Hierbij staan de maten van de lijsten vermeld én de ruimte die ze tussen de lijsten hebben ingelaten. Zo wordt het uitzoeken van je posters een piece of cake!

Naast geboorteposters hebben ze nog veel meer, denk bijvoorbeeld aan posters voor op de kinderkamer, een poster met een kaart van je lievelingsstad (ook zó leuk; de stad waar je geboren bent, je eerste date had, waar je woont etc!), botanisch, illustratief, historisch; noem het maar op. Ook verkopen ze er lijsten bij in verschillende maten en afwerkingen. Mocht je dus geen lijsten hebben, kun je ze meteen bijbestellen waardoor je je posters meteen kunt ophangen!

Met de code heleennl30 krijg je 30% korting op posters bij Gallerix. De code is geldig tot 25-06-2023. Kun je jezelf trakteren op ook een mooie poster. Wellicht ook een geboorteposter of toch een kaart van je stad? 😉

Liefs, Heleen

Samenwerking. De posters heb ik gekregen van Gallerix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.