Lego Bloemenboeket
Cadeautjes,  Creatief/DIY,  Lifestyle,  Shoppen,  Spelletjes

Het prachtig Lego Bloemenboeket 10280

Mijn inner-nerd-alarm ging onlangs snoeihard af. Ik zat een beetje te surfen op internet toen ik een prachtige bos bloemen voorbij zag komen. Bloemen ja. Van Lego.

Die bloemen moest ik hebben want… deze bloemen gaan niet dood (tenzij de peuter ze op de grond tikt, maar dat is een ander verhaal),staan speels en zijn ontzettend gaaf gemaakt. Hoe verzinnen die creatieve breinen het toch, zó ontzettend vet! Ik ben echt heel enthousiast!

De set

In de set zitten verschillende bloemen, zoals leeuwenbekjes, rozen, klaprozen, asters, madeliefjes, lavendel en grassen. Het leuke aan de set is dat je alles naar eigen inzicht kunt schikken. Wil je het leeuwenbekje wat hoger hebben in plaats van de roos? Prima, dan draai je het gewoon om.

Zo kun je bijvoorbeeld ook de stengels langer maken met aparte legostukjes, maar je kunt er ook voor kiezen om alles in dezelfde lengte te laten. De bloemblaadjes kun je ook naar eigen inzicht schikken: het is allemaal mogelijk bij deze set.

Nu ben ik zelf overduidelijk geen legomaster, dus ik heb braaf de handleiding gevolgd. Mijn bos bloemen is dus standaard.

Bouwen maar!

En zo zaten Hanne en ik op een zondagochtend samen te bouwen. Ik moet opbiechten: ik heb nog nooit met Lego gebouwd vanuit het boekje, dus ik moest even goed kijken hoe het nou precies werkt. De eerste keer bouwen kan best lastig zijn (vooral als je niet gezegend bent met technisch inzicht, net als ik). Gelukkig zijn alle zakjes gemarkeerd met nummers en is dat ook duidelijk aangegeven in de handleiding. Het is een kwestie van goed kijken, lezen en logisch nadenken. Je moet even het boekje doorhebben 😉 . Het viel niet tegen: na ongeveer twee uurtjes zaten alle 756 steentjes op hun plek en was de bos met bloemen klaar.

Resultaat

En het resultaat mag er zijn! Wat ben ik ontzettend blij met deze Legoset. Hij staat écht heel vet op het kookeiland. Ik heb zeker geen spijt van deze aankoop! Enne, het is ook een mooi moederdagcadeau.. 😉

Wil je meer weten over deze set? Kijk dan op de site van LEGO, waar je onder andere deze set kunt kopen voor een prijs van €59,99.

Ken jij deze LEGO® Bloemenboeket (10280) al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.