Huis & interieur,  Lifestyle

Check: deze foto squares!

Ik ben weer een bofbips-deluxe. Onlangs kreeg ik een mail met de vraag of ik de foto squares van fotocadeau.nl wil reviewen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Kijk je met me mee?

Wat zijn het, die squares?

Squares, vierkanten; geef het een naam. Het zijn in principe gewoon kleine vierkantjes van forex (Vergelijk het met stevig piepschuim met een toplaag). Op die plaatjes kun je je eigen afbeelding of foto laten drukken. Dat is natuurlijk super gaaf als je een echte eyecatcher in je huis wilt, want met je eigen foto heb je altijd een uniek product in huis. Zie de foto hieronder om te zien hoe dun de plaatjes zijn! (spoiler, 3 mm).

Simpel en snel

Simpel en snel is hier het keyword. Het bestellen is super makkelijk en de squares worden na het bestellen al snel geleverd. Het ophangen is ook super simpel. Je krijgt, net als bij de hexagons waar ik al eerder over schreef, tesa powerstrips mee waarmee je ze kunt ophangen. Zelf plak ik er eerst dubbelzijdig schilderstape onder, zodat ik kan kijken waar ik ze wil hebben en je ze makkelijk los kunt maken en verplaatsen. Wanneer ik de juiste plek gevonden heb, ga ik ze definitief ophangen. Met de bijgeleverde afstandsmeter is het een fluitje van een cent om ze netjes op te hangen. Zorg er zelf wel voor dat je een waterpas bij de hand hebt zodat ze recht hangen.

Mix and match

Het leuke aan deze squares vind ik dat je ze heel makkelijk kunt matchen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om ook squares te bestellen waarop elk vierkant een ander foto staat. Handig als je niet kunt kiezen uit meerdere foto’s. Dan bestel je bijvoorbeeld, net als ik, 9 squares met 1 foto erop en bijvoorbeeld nog 5 squares met 5 losse foto’s. Zo hou je je geheel van collage squares wat rustiger!

Squares fotocadeau

Cadeau + kortingscode

Deze squares zijn echt ideaal als cadeau. Mijn moeder kreeg van mij bijvoorbeeld de muchopix cirkels en mijn vriendin deze squares. Is dit toch niet helemaal jouw ding? Geef dan een cadeaubon, foto op glas, foto op wandkleed, poster, foto op houtblok of een van de vele andere producten!

Enne, met de code MP50 is je squares-cadeau nog een 50% goedkoper 😉 .

Ben jij al bekend met deze toffe squares?

Samenwerking

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.