Vliegtuigen spotten op Schiphol polderbaan
Overig

# 132 Vliegtuigen spotten op Schiphol

Zei ik onlangs nog op Facebook dat het hoognodig tijd werd om weer eens wat af te strepen van mijn bucketlist, zo snel stond ik ineens langs de ijskoude polderbaan met blote (witte!) benen. Laten we er dan ook maar een vaartje achter zetten hé.

Ophalen

Mijn ouders kwamen namelijk terug van vakantie en Jamie had het idee om ze op te halen op Schiphol. Dat laat ik me maar één keer zeggen natuurlijk, ik vind Schiphol bijna een magische plek. Ik kijk daar altijd mijn ogen uit. De wirwar van mensen, de vliegtuigen die stijgen en landen, de stewardessen die er rondlopen, de gates en wachthekken, kijken naar de kofferband.. Ik verwacht Joris Linssen en Robert ten Brink elk moment als ik daar ben haha.

Maargoed, ik vond dus ook wel leuk om wat eerder te gaan en vliegtuigen te spotten. Dus hup, wij richting Schiphol. Onderweg even opzoeken waar de spottersplekken zijn en klaar is kees.

Vliegtuigen spotten op Schiphol polderbaan

We kozen voor de Polderbaan. Dit schijnt de meest gebruikte baan de zijn, dus we dachten daar de meeste kans te hebben om vliegtuigen te zien. Dus stonden we daar, ik met mijn blote benen (best lekker buiten maar instant spijt door de wind op die grote vlakte , want KOUD) te wachten op vliegtuigen die niet zouden komen. Heijmans was dus bezig met werkzaamheden en het duurde wel even voordat we dat doorhadden. Hanne was er inmiddels helemaal klaar mee. Boterham in de modder laten vallen, ze mocht daar niet rennen ivm auto’s en de hoge stoep en ook zij had het koud. We besloten om naar een andere spottersplek te rijden om te kijken of we daar meer geluk zouden hebben.

Uiteindelijk hadden we bij de Spottersheuvel bij de Mac meer geluk. Hier zagen we wel vliegtuigen stijgen, het waren er alleen niet heel erg veel. Het maakte uiteindelijk ook niet uit, want we moesten inmiddels alweer richting de aankomsthallen op Schiphol.

‘T kind heeft zich vermaakt, ik kan weer wat van mijn lijstje strepen.. Missie geslaagd zullen we maar zeggen toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.