www.esprit.nl
Shoppen

Go shopping: Esprit!

Sinds ik moeder ben, is mijn koopwoede helemaal uit de hand gelopen. En dan niet voor mezelf, maar voor mijn kleine smurf die er ook goed moet bijlopen (nouja, liggen). Onlangs begon er iemand over Esprit en gelijk werd ik nieuwsgierig. Vroeger heb ik dit met m’n bijbaantje nog een blauwe maandag verkocht, maar dit was vrouwenkleding. Zou Esprit eigenlijk ook kinderkleding verkopen?

JA! Dat doen ze en geloof me: het is leuk! Sterker nog, ze hebben zelfs een kids-home “afdeling” met behang en gordijnen. Ook verkopen ze accessoires zoals horloges, mutsen, sjaals en wanten, riemen, zonnebrillen en nog meer. Voor de zwangere dames hebben ze ook positiekleding! Bij alle producten, zowel de kinderlijn als volwassenelijn,  zie en voel je de “typische” Esprit-vibe: kleurrijk, energiek en hip. Dus wat je ook zoekt; kleding voor je kindje, voor jezelf, een kraamcadeautje of een behangetje, de kans is zeer groot dat je hier gaat slagen.
Ik neem je graag even mee naar wat té lieve kleertjes, zodat je kunt zien wat ik nu bedoel met “het is leuk!”.

Kijk dan dit lieve tuinbroekje! Oke, het is een zomerartikel en we gaan nu richting de winter, maar doe er een dikke maillot onder en een grof gebreid vest en je dochter is klaar om te gaan. Of hoge kniekousen, hoe schattig!

 

Klik voor details + shop

Of deze lieve vestjes. Ik ben een sucker voor vestjes, Hanne haar kast hangt er vol mee. Eindeloos te combineren, maar ook erg handig om even snel aan te doen in plaats van een jasje. Ook vind ik het erg fijn om een vestje aan te doen wanneer Hanne korte mouwen aanheeft, of wanneer ze gaat spelen op het KDV. Makkelijk te switchen als ze het toch erg warm krijgt.

Zoals ik een sucker ben voor vestjes, zo ben ik ook dol op basics en streepjesmotief. Deze longsleeves vallen dan ook helemaal in mijn straatje. De meest rechter vond ik trouwens tussen de babyboy collectie, maar zo spannend is het niet. Zwart-witte streepjes kan voor zowel jongens als meisjes, toch?

 

Genoeg keuze dus, voor zowel baby’s als voor de (zwangere) mama’s en hippe papa’s. Esprit heeft ook fysieke winkels door het hele land heen, dus als je een keertje lekker wilt winkelen kun je hier ook gewoon terecht. Op de website heb je een store finder, kwestie van je postcode invullen en je ziet de dichtsbijzijnde winkel vanzelf op je scherm poppen. Hou er wel rekening mee dat niet elke fysieke winkel kinderkleding verkoopt.

Als je wat wilt kopen bij Esprit, meld je dan even aan voor Esprit Friends. Dit is een spaarprogramma met allemaal leuke voordelen. Ik zal je een lang verhaal besparen, klik even hier als je meer wilt weten, dan link ik je door.

Dus, spiek even online of kijk wat de dichtsbijzijnde winkel voor je is, want bij Esprit zal je zeker slagen voor wat je ook zoekt!

 Dit artikel is een samenwerking.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.