Feestdagen

De leukste cadeaus onder de €10!

Aaargh, wat is het soms toch moeilijk om een geschikt cadeau te vinden! Soms ken je de persoon niet goed genoeg,  ligt er echt niks leuks in de winkel, is er geen passend cadeau bij de gelegenheid of kun/wil je niet teveel centen eraan uitgeven. Tegenwoordig zijn er een heleboel leuke winkels waar je cadeautjes kunt kopen voor ieder budget. Ik laat je de leukste cadeaus zien onder de €10!

DIY Letterlamp: €5 bij de Hema
Deze lampen zijn gemaakt van karton en alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar. Ze werken op batterijen, dus geen geklungel met een stekker! Je kunt alle kanten op met deze lamp; washitape, stiften, bedrukken, noem maar op. Een erg leuk cadeautje, alleen moet je wel zeker weten dat knutselen één van de favoriete bezigheden van de ontvanger is.

Wreck this journal: €9,99 bij bol.com
Wreck this journal: een super leuk boek wat gemaakt is om.. kapot te maken. Neem het mee onder de douche, plak het vol met bonnetjes, scheur er een bladzijde uit, je kunt het zo gek niet verzinnen of het staat erin. Dit boek verzint meerdere manieren om hem creatief te versieren en kapot te maken. Als je eenmaal begonnen bent werkt het echt heel verslavend!

Thee-pakket: €10,50 bij de Hema
Bijna elke vrouw ( en veel mannen) lusten wel een kop thee. Hoe leuk is het om zelf een pakket zelf te stellen? In deze opstelling is het €10,50, maar snuffel eens even rond in de winkel of op de site. Ik durf te wedden dat je nog een ander pakket kunt samenstellen.

Kandelaar: €9,95 bij VTwonen

Oké, hoe cool is deze kandelaar? Past echt in elk interieur. Je snort nog even een dinerkaars op thuis (heb je vast nog wel ergens liggen) en klaar ben je.

Houten snijplank Eco Design: €9,95 bij de Wereldwinkel
De snijplanken van Eco Design zijn gemaakt van duurzaam rubberhout. Alle producten van Eco Design worden met hart voor mens en natuur gemaakt. Deze snijplanken worden gemaakt in Thailand.

Cottonball Guirlande: €4,99 bij Xenos
Hoe leuk zijn de cottonball “slingers”? Ze staan in elk interieur en maken de ruimtes warm en knus. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, zeker even een kijkje waard!

Douchefoam: €8,50 bij de Rituals
Ik denk dat iedereen in Nederland wel iets van de Rituals in huis heeft (en terecht!). Deze douchefoams zijn echt ontzettend zacht en ruiken heerlijk. Voor iedereen is er wel een geschikte geur, ook al ken je die ontvanger niet goed genoeg.

Speciaal bier: €9,95 bij speciaalbierpakket.nl
Dit is misschien meer een mannencadeau, maar er kunnen zeker ook heel wat vrouwen mee uit de voeten.
In deze opstelling kost het €9,95, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden!
Neem even een kijkje, dan heb je al snel je eigen pakketje samengesteld.

Retro broodtrommel: €8,90 bij cadeautjes.nl
Deze zijn zó cool! Ik wil er zelf graag ook één! Geschikt voor mannen en vrouwen. Zorg er natuurlijk wel voor dat de ontvanger weet wat een cassettebandje is haha.

Handzeep: €7,95 bij www.stoerensfeer.nl
Deze handzeep is een eyecatcher in elke keuken, badkamer of toilet. De kleur van het flesje, het simpele maar stoere label.. ik hou ervan en met mij vast nog vele andere!

Heb jij nog aanraders?

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.