Behaald!,  Reizen/Vakantie

#10 Slapen bij het Gardameer

Samen met mijn vriend heb ik in september 2015 een roadtrip gemaakt door Italië heen. We zijn vanuit Brabant in één keer naar Peschiera del Garda gereden, waar wij  mochten overnachten in het 3* San Marco hotel. Een goed hotel op een prachtige locatie, met een werelds uitzicht. Vanuit ons kamertje keken wij zo op het Gardameer en wat bergen! We hebben er allebei goed geslapen, ondanks dat er voor het hotel een boulevard loopt. Totaal geen last van het geluid gehad!

11954673_10207526214170308_2096125007242909848_n
Foto, anders is het niet gebeurd!

Bij het hotel zat een parkeerplaats, wat een grote eis was voor mijn vriend. Helaas was die bij aankomst vol, maar gelukkig was er nog plek aan de straat. Ook prima natuurlijk, maar aangezien onze auto pas net een paar dagen in ons bezit was, ben je toch “extra” zuinig.

Een dikke eis van mij was Wi-Fi en ook dat hadden ze gelukkig! Tsja, een mens moet toch instagrammen 😉

De volgende ochtend hebben wij nog een heerlijk ontbijtje gegeten, met onder andere vers fruit en verschillende soorten broodjes.

We hebben daar ontzettend genoten en het was zeker voor herhaling vatbaar. Als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding is dit zeker in orde. Jammer dat we er maar zo’n korte periode waren!

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.