Behaald!

#2 Slotje op de lovelockbridge

 

The Love lock bridge (oftewel: Pont des Arts). Wie kent hem niet? Een brug in Parijs met allemaal sloten eraan. Wanneer je er een slotje aan hangt en de sleutel in de Seine gooit, is de liefde tussen jou en je partner voor eeuwig verzegeld.
Wij waren nét op tijd met het bezoeken van de “Love lock bridge”. Toen wij er waren (september 2014) was er al sprake van dat de slotjes verwijderd zouden worden van de brug. Dit omdat de brug te zwaar werd en zou bezwijken onder alle sloten. Daarom werd er ook opgeroepen om geen slot aan de brug te hangen, maar een foto te maken en deze te delen met de hashtag: #lovewithoutlocks .

Foto, anders is het niet gebeurd!

Alhoewel er op mijn bucketlist staat om er een slot op te hangen, heb ik pertinent geweigerd om dit te doen toen ik er eenmaal was. Ik wil namelijk geen bijdrage leveren aan het molesteren van de brug, en tegelijkertijd werden de sloten binnenkort verwijderd. Zonde van mijn geld, tijd en moeite dus.

DSC00379
Foto, anders is het niet gebeurd!

Zoals je wel kunt snappen, is het dus een foto geworden. We hebben er een aantal gemaakt, maar de foto die ik hierbij upload is een foto die mijn vriend gemaakt heeft zonder dat ik het doorhad. Vind ik zelf een stuk leuker en dan hoef ik het mijn vriend niet aan te doen om hem op mijn blog te zetten 😉 .

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.