London Eye
Behaald!,  Vakantie

Bucketlistdingetje: #4 Rondje in de London Eye

Al lang, heel lang, stond dit op mijn lijstje. Een rondje in de London Eye. In oktober 2013 kon mijn geluk niet op:  wij deden een rondje. Het 135 meter hoge reuzenrad draait zo’n 6000 keer per jaar. Op 22 oktober zaten wij in een cabine en mochten wij 30 minuten lang genieten van het uitzicht. Ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken, wat een mooi uitzicht heb je toch.

Prijzen: online £27 (€31), op locatie £30 (€34,70)
Eerder kochten wij bij Madame Tussauds al een combinatieticket, hierdoor kregen wij korting op Madame Tussauds maar ook op de London Eye.
Je koopt dan een “normaal” ticket in plaats van een tijd-ticket. Bij een tijd-ticket kun je meteen doorlopen, bij een normale moet je in de rij wachten. Toen wij gingen was het rustig, dus wij konden in één keer doorlopen. Een tijd-ticket is dus niet altijd “nodig”

Openingstijden: Deze verschillen per maand en/of dag, check dit van tevoren op hun officiële site.
Dichtstbijzijnde OVpunt: Waterloo

Dit rondje in de London Eye is nummertje 4 van mijn bucketlist. Ik ben van mening dat je moet kunnen dromen over alles wat je wilt gaan doen; ongeacht je leeftijd, situatie of hoe maf je droom ook maar is.
Ik heb ze al op mijn bucketlist gezet. En dat maakt hem zo persoonlijk. Want het is wat ik wil, waar ik van droom en waar ik gelukkig van word. Dus ik ben begonnen met het bereiken van mijn doelen. Waarom nog wachten?

Wil je mijn bucketlist bekijken? Je kunt hem hier vinden.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.