Koopgoot
Persoonlijk,  Plog

Plog 7: naar diergaarde Blijdorp, babyzwemmen en meer

Joehoe, daar ben ik weer! Het is alweer een tijdje geleden dat er een plog online kwam, maar er is geen beter moment om er weer één online te gooien. We hebben namelijk een weekje vrij gehad! Kijk je mee?


Week 45

Maandag:
Onze week vrij begint! We gaan voor de eerste keer babyzwemmen en het bevalt erg goed. Het is alleen wel een gedoetje om een kind om te kleden en dan ook nog eens jezelf. Oefening baart kunst, verzekerden de echte professionele babyzwemmama’s mij haha. Later die middag verzin ik dat de muur in de slaapkamer nodig geverfd moet worden, dus ga ik daarmee aan de slag. De muur gaat van bruin naar early dew!

Dinsdag:
We gaan naar diergaarde Blijdorp! Het is best fris, dus we pakken Hanne goed in en vertrekken langzaam richting Rotterdam. In de dierentuin kijkt ze haar ogen uit, vooral in het oceanium.

Woensdag:
We worden wakker bij mijn ouders en gaan eventjes lekker de stad in. Altijd fijn om eventjes in Rotterdam centrum te lopen, ik heb hier kilometers versleten samen met mijn zus haha. Bij de Zara kopen we een nieuwe muts en sjaal voor Hanne (en zoals je ziet vindt ze het setje niet zo mooi). In de avond ploffen we op de bank en kijken we War for the Planet of the Apes.

Donderdag:
Mijn dag begint met een bak koffie en een boterhammetje met avocado. Smakelijk! Ik doe veel: Breng wat pakketjes weg naar het postkantoor, ruim een heleboel op in huis en maak wat laatste dingetjes van mijn veelgoedaventswap af. Zoals gewoonlijk geeft dat een hoop rommel haha. Verder maak ik bijna geen foto’s vandaag; ik denk er simpelweg gewoon niet aan.

Vrijdag:
Gek dagje vandaag. Om 09:00 moeten we al op het consultatiebureau zijn en om 11:50 heb ik een afspraak bij de huisarts voor mezelf. Stiekem is het toch een beetje rennen, vliegen en haasten als we de fles een beetje op tijd willen geven en Hanne gewoon naar bed willen doen. Hanne is inmiddels 7,3 kg en 67 cm.

Rond een uur of vijf besluit Hanne te poepen en kakt serieus mijn colbertje onder. Hoe dan?! Jamie heeft savonds een afspraak en ik neem het er even van. Assassins Creed Ezio Collection!

Zaterdag&zondag:
Rustig aan! We wandelen een stuk, ik bereid weer een heleboel hapjes voor in mijn stoompan en kijken Fantastic beasts and where to find them. Verder doen we vrij weinig. Ik ruim nog een gedeelte op, werk nog wat aan een thema voor mijn werk en blog nog wat.

 

Weer een week voorbij! Deze week ben ik gewoon weer aan het werk, terug naar het normale leven. Fijne dag!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.