Stokke Tripp Trapp Moss green
Overig,  Persoonlijk,  Plog

Plog #6: Jarig, veel gezelligheid en eindelijk de Tripp Trapp binnen!

Een nieuwe week, waarin ik jarig ben, veel te veel gezelligheid om me heen heb en ik bestel eindelijk de Tripp Trapp een keer! Kijk je mee?

Maandag:
Hieperdepiep, ik ben jarig! Ik begin de dag met boodschappen doen en zie op de parkeerplaats mijn oude autootje staan haha. Zó grappig om te zien! Ook ga ik langs de apotheek om een andere antibiotica kuur te halen, ze hebben mij er eentje gegeven die ik dus blijkbaar helemaal niet mag, zucht… Verder doe ik deze dag rustig aan, mijn schoonmoeder doet overdag een bakkie en in de avond komen mijn ouders en mijn zus en zwager koffie drinken… Druk genoeg, ik ben gesloopt in de avond!

Dinsdag:
De dag begint bij TOF , vandaag weer een nieuw kleurtje op mijn nagels. Verder voel ik me echt lamlendig, dus het is vandaag op de bank hangen met mijn laptop en aan mijn blog werken met een schuin oog op de televisie. In de avond gaat James naar de bios en wanneer Koen hem komt ophalen, neemt hij 20! kipnuggets mee voor mijn verjaardag haha. Gelukkig helpen ze mee met het opeten 😉

 


Woensdag:
Oke, weinig foto’s vandaag. Michelle en Chiara komen langs, om nog even een cadeautje te brengen namens het werk. Ik krijg “het grote vriendenboek voor grote(re) mensen”. Zo leuk! We doen een kopje thee, kletsen even bij en wanneer de dames weg zijn plof ik op de bank. Waaaaarom kost alles zoveel energie?


Donderdag
Goeiemorgen! Waar ik deze week niet veel foto’s maak, maak ik op donderdag weer goed. Ik werk lekker aan mijn blog en zoals je kunt zien, heb ik dorst! Ik drink ontzettend veel, mijn lichaam heeft het er maar druk mee haha. Als lunch eet ik kaiserschmarren, gewoon omdat het kan. Verder doe ik nog een dansje met de stofzuiger en wacht op al mijn pakketjes! In één van die pakketjes zit mijn verjaardagscadeau van Jamie, drie Pandora bedels. Ik krijg de kinderwagen, love is forever en een clip. Te lief! Ohja, ik bestel ook eindelijk de tripp trapp! We twijfelden steeds uit de kleuren, maar toen ik zag dat Stokke nieuwe kleuren heeft was de keuze snel gemaakt.. Moss green is het geworden!

Vrijdag:
Ik lig tot 09:30 in bed! Wat heb ik toch beroerd geslapen zeg. Gelukkig is Jamie thuis, dus hoef ik me niet te vervelen. In de ochtend doe ik een bakkie thee bij Willemijn en haar kids en ze propt me vol met koeken en een broodje haha.  Mijn kilometerstand is 88888 en dat vind ik natuurlijk erg grappig! Ik snap soms niet zo goed waar ik mijn kilometers aan opmaak, zoveel rij ik helemaal niet voor mijn idee. In de tijd dat ik hem heb gekocht heb ik al 20.000 km gereden, maar waarheen heb ik echt geen flauw idee van! Om 13.30 moet ik bij de VK zijn en alles is daar weer goed. Ik rij snel door naar de plus waar ik nog snel wat laatste boodschapjes doe voor morgen.

 


Zaterdag:
Zo, productieve dag! Eerst een wasje vouwen, daarna ontbijten. Ik werd wakker met een ontzettende zin in fruit, dus ik smul van mijn ontbijtje!


Het is echt mega lekker weer, dus ik ga tussendoor steeds even lekker in het zonnetje zitten. Wat kan een mens daar toch van genieten! We hebben allebei de tuindeuren open, heerlijk dat dat kan. Ik doe ook aan foodprepping, dat maakt het hopelijk een stuk makkelijker straks in de kraamweek.


Yes, de Tripp Trapp komt binnen! Natuurlijk ben ik te ongeduldig en zet ik hem snel in elkaar. Wat ben ik blij met deze stoel, de kleur is werkelijk prachtig! Nee, van de kleur heb ik geen spijt, ondanks dat we lang hebben getwijfeld over de kleur en eigenlijk vrijwel meteen één van de nieuwe kleuren besteld hebben!


Savonds komen de “vch” langs voor onze verjaardagen! We hebben even getwijfeld of we het moesten vieren of niet en hebben besloten om alleen de “vch” uit te nodigen. Bij hun voel ik me wel zo op mijn gemak dat ik ook gewoon naar bed ga wanneer ik het niet meer trek haha. We zitten tot een uur of 11 buiten en daarna spelen we binnen nog een paar potjes fibbage.  (Helaas) is het té gezellig en zit ik tot 02:00 beneden… en dat voel ik de volgende dag!
Zondag:
Wat ben ik lam!!! Ik lig tot 12:00 in bed, maar ik had wel tot 15:00 kunnen blijven liggen. Tot laat wakker blijven terwijl je hoogzwanger bent is geen goed idee en heb eigenlijk wel een beetje spijt. We hangen lekker op de bank samen en kijken “The Martian”. Daarna kijk ik de documentaire over Fritzl, bah. Wat een vieze en nare vent is dat toch! We eten zoete aardappel, aardappel en pastinaak uit de oven, heerlijk!


Het was me het weekje wel! Druk genoeg gehad, maar wel heel gezellig met veel bezoek/visite. Aankomende week ga ik écht rustig aan doen, ik zit dan in mijn 39ste/40ste zwangerschapsweek en ik wil niet doodvermoeid aan mijn bevalling beginnen straks. Gelukkig ben ik best goed in luieren ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.