De site, contact, samenwerken & disclaimer

Over HalloHeleen.nl
Wat leuk dat je meer wilt weten! In eerste instantie ben ik mijn blog begonnen om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden, aangezien ik in 2014 van Zuid-Holland naar Brabant ben verhuisd. Al snel breidde dit zich uit en inmiddels kun je hier ook andere artikelen vinden over eten, beauty en verzorging, kids, lifestyle, creatieve dingen, leuke uitjes en mijn bucketlist. Toen ik eenmaal zwanger was, kwam de categorie “mama” er ook bij en inmiddels is het een echte mama-blog geworden. Wil je meer weten over mij? Dit kun je hier lezen.

Contact en samenwerken
Wil je meer weten over de site, samenwerkingen of heb je vragen of opmerkingen? Laat het me weten! Ik bespreek graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt me bereiken via onderstaand contactformulier of via:  info@halloheleen.nl

Disclaimer:

  • Alle foto’s die op www.HalloHeleen.nl staan zijn zelf gemaakt (tenzij anders aangegeven) en mogen niet zonder toestemming gebruikt of gekopieerd worden.
  • De geschreven content blijft eigendom van www.HalloHeleen.nl . Wil je tekst kopiëren, gebruiken of publiceren van mijn site, moet dit altijd gevraagd worden.
  • De inhoud van de artikelen zijn bedoeld als entertainment, ik ben dus geen hulpverlener, deskundige of professional.  Ik ben opgeleid als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster kinderopvang, artikelen die hierover gaan zullen gebaseerd zijn op wat ik heb geleerd gedurende mijn opleiding, ervaring die is opgedaan in het werkveld en meningen/ideeën van andere beroepskrachten.  Uiteraard doe ik mijn best om juiste en kloppende informatie te geven. Sommige artikelen zijn gebaseerd op mijn eigen mening of ervaring, dus dit hoeft niet altijd aan te sluiten bij anderen.
  • Ik, de auteur en eigenaresse van Www.HalloHeleen.nl of andere gastbloggers op deze site zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade, letsel of gebreken bij het opvolgen van eventuele tips , adviezen of diy’s.
  • Wanneer ik een artikel schrijf die gesponsord is, zal ik dit duidelijk vermelden.  Dit telt ook voor samenwerkingen.
  • Ik wil eerlijke, open en transparante content op mijn website zetten, dus het kan voorkomen dat ik niet helemaal tevreden ben over een product of dienst. Wanneer er gevraagd is om iets te reviewen, zal ik hier dan ook eerlijk in zijn.

[contact-form-7 id=”2571″ title=”Contactformulier 1″]

Secured By miniOrange