Over mij

Hi!

Het belangrijkste wat ik kan vertellen over mij? Mijn gezin. Zij zijn mijn belangrijkste drijfveer. En aangezien dit een persoonlijke mamablog is, komen zij regelmatig terug in artikelen en verhalen. Maak kennis met ons:

Heleen
Dat ben ik! Ik woon samen met Jamie in Brabant en wij hebben een dochter, Hanne (mei ’17). Maarre, ik ben ginne echte brabo hoor, ik ben namelijk geboren in de buurt van Rotterdam.  Dit kan je nog steeds goed horen, vandaar dat ze mij op mijn werk weleens 010 noemen.

Over werk gesproken; ik werk al sinds mijn eerste invalcontract in de kinderopvang en ben hier eigenlijk nooit weggegaan. Het omgaan met het jonge kind vind ik werkelijk prachtig. Wat ik voor werk had gedaan als ik niet in de kinderopvang had gezeten?  Waarschijnlijk verloskundige, of een ander beroep waarmee je met zwangere vrouwen of bevallingen werkt. Ik ben namelijk zelf gefascineerd door zwangerschappen en bevallingen, ik kan er niet uitpraat over raken.

Daarnaast heb ik 30 hobby’s, altijd 106 ideeën en mijn gedachten staan werkelijk nooit stil (net als mijn mond). Zo maak ik nog steeds handmatig en oldschool plakboeken van de vakantie, kan ik losgaan met handletteren, heb alle benodigdheden voor sieraden op zolder staan, maak graag foto’s, staan er altijd vijf nieuwe ideeën onder de sneltoets, kook en bak ik graag, heb ik drie concepten voor mijn eigen stationery lijn, hou ik van tekenen, schrijf ik mijn eigen boek, leer ik Spaans, kijk ik graag films en series en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als ik ergens enthousiast over ben wil ik dit delen, en waar kan dat beter dan hier; op mijn eigen blog?

Jamie
Trotse papa ♥ Volvorijder ♥ Ongeduldig ♥ IT-nerd ♥ Opgeruimd ♥Netjes♥ Controlfreak♥Haat Mc Donalds ♥ Houdt van Burger King ♥ Lacht niet, maar buldert ♥ Film en serie liefhebber ♥ Stemvolume van megafoon ♥ Speciaal bier ♥ Brildrager ♥ Adidasliefhebber ♥ Staat erop dat ik Ajax hierbij zet terwijl ik dat niet wil ♥ Gameaddict ♥ Heeft altijd wel een klusje te doen ♥ En werkt altijd net iets te hard ♥ Zijn motto: Liever een Big King XXL in je hand, dan een Mcdonalds in het hele land ♥

Hanne
Is een mini versie van Jamie ♥ Ongeduldig ♥ Piekhaar ♥ Dramaqueen ♥ Is een echte Ajacied ♥ Maar is geboren in Tilburg ♥ Fruiteter ♥ Vrolijk ♥ Goedlachs ♥ Houdt van de Efteling ♥ Kletskous ♥ Mag met mama mee spelen op het KDV ♥ Slaapkop ♥ Koukleum ♥ Ramt graag op de playstationcontroller als papa aan het gamen is ♥ Trekt graag alles uit de kasten ♥ Eet het liefste alles op, vooral chocola ♥ Verwend ♥ Haar motto: Hanne doesn’t share food ♥

Dat ben ik. Of beter gezegd, dat zijn wij. Voorlopig ben ik de enige die blogt op HalloHeleen, totdat ik Jamie kan overtuigen om een papa artikel online te gooien. Of een film/serie/game gerelateerd artikel. Ga er lekker voor zitten en laat je verrassen!

Liefs Heleen

Ik heb een vraagje!
Op HalloHeleen.nl kun je verschillende foto’s vinden van zowel mij, maar ook van mijn dochter. Ik wil jullie vragen om respectvol met deze foto’s om te gaan. Ookal is het mijn eigen keus om dit online te zetten, mijn gezin -en daarmee deze foto’s- is en blijft mijn waardevolste “bezit”. Dankjewel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Secured By miniOrange