Nom Nom Kids review en Win
Baby,  Dreumes,  Food,  Kind,  Kleuter,  Mama,  Peuter,  Review,  Win

Nom Nom Kids review en win

“Mama, mag ik een aardbeizakje?” . De vaste vraag van Hanne als we in de supermarkt langs de schappen lopen. Mevrouw is gek op alle soorten “knijpfruitjes” en slurpt het liefst heel wat zakjes weg. En dat snap ik ook. Want het is gemakkelijk, snel en mierzoet. De veelvoorkomende gedachtegang bij ouders is: mijn kind knoeit niet en krijgt zijn/haar portie fruit weer binnen. Maar zo werkt dat natuurlijk niet; er zit vaak veel verstopte suiker in een knijpfruitje en daarnaast ligt het zakje binnen 5 minuten weer bij het plastic afval. Dat moet anders kunnen. En daar mensen, daar komt Nom Nom Kids om de hoek kijken. Want oprichtster Suzanne dacht dat namelijk ook!

Nom Nom wattes?

Nom Nom kids is bedacht door Suzanne Moore, een moeder van twee kinderen die graag haar eigen knijpzakjes wilde gaan vullen in plaats van altijd maar de kant en klare zakjes uit de supermarkt te geven.
Ze kon geen handige recyclebare zakjes vinden, dus heeft ze ze zelf ontwikkeld.

Handig!

Wij hebben de producten ook thuis en ik kan je vertellen dat ze heel handig zijn. Hanne drinkt smoothies (groente!) bij ‘t leven en DAT ZONDER TE KNOEIEN (ja dat moet in hoofdletters want dat is een wonder). Daarbij kan ik ook niet wachten tot de Efteling weer open gaat, want een lekker appeltje in partjes gesneden gaat ook heel makkelijk mee.

Het klinkt zo lekker dramatisch, maar ik ben echt heel blij met deze producten. De knijpzakjes hebben een mega grote opening, dus het vullen gaat supersnel en makkelijk. De zakjes kunnen trouwens ook in de vriezer, dus een overschot aan smoothies heb ik supersnel ingevroren.

En oké, laten we eerlijk zijn; ik zeg hier dat het zo handig en makkelijk is, maar ik weet wat je denkt: steeds die rotzakjes schoonmaken, daar heb je toch helemaal geen zin in?

Klopt! Maar de zakjes kunnen gewoon in de vaatwasser, dus het valt echt reuze mee 😉 .

Milieu

Het milieu gaat er trouwens ook lekker op want de zakjes zijn gemaakt van plastic, heel specifiek gezegd een combinatie van PET, Nylon en PE. Ze bevatten geen BPA, PVC of Phthalate. In tegenstelling tot “gewone” boterhamzakjes die je weggooit, kun je deze producten ongeveer 40x hergebruiken. Ik vind het echt ideaal, want waar ik thuis de bijenwasdoeken (Bee’s Wrap ipv plastic folie) gebruik om eten in te pakken, kan ik nu ook eten makkelijk meenemen.

Smoothie-succes-recepten

Bij ons thuis zijn dit échte succesrecepten:

 • Mango-aardbei-peer-spinazie-vanilleyoghurt
 • Aardbei-peer-kiwi
 • Banaan-verse jus- diepvriesfruit bosvruchten
 • Mango-banaan-ananas
 • Mango-sinaasappel-aardbei-yoghurt
 • Passievrucht-banaan-mango
 • Spinazie-peer-1/2 avocado- diepvriesfruit bosvruchten

Win!

Wil je ook graag kennis maken met Nom Nom Kids? Maak kans op een pakket met het volgende (zie foto hierboven):

 • Een monster knijpzakje met inhoud van +- 200 ml
 • Een safari knijpzakje met inhoud van +- 140 ml
 • Twee monster snackzakje (blauw en rood)
 • Een groen monster snackzakje/boterhamzakje.

Wat je moet doen?
volg Nom Nom Kids op Instagram
en
volg mij op Instagram

En laat onder deze blog, op Instagram of op mijn Facebook een berichtje achter dat je meedoet. Dat is het! Als je wint stuur ik je een berichtje. De winnaar maak ik bekend op 31 mei. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.