Purr-Baby
Review,  Shoppen

Ken jij Purr-Baby al?

Een tijdje geleden won Hanne een “knuffelpoes” en labeldoekje bij Purr-Baby. Ik ben zo enthousiast over deze producten, dat ik jullie graag wil laten kennismaken met dit mooie merk!
Purr-Baby is een hand-made merk opgericht door Lieske. Vanuit haar huis in Friesland ontwerpt, maakt en verkoopt ze prachtige producten.

Wie is Purr-Baby?
Purr-Baby (Purr naar het spinnen van een poes) is opgericht door Lieske. Zij werkte altijd bij de V&D, maar door het faillissement stond ze op straat. Dit zette alles in een nieuw licht. Haar twee kindjes wilde ze niet meer naar de BSO brengen, dus bedacht ze wat ze leuk vond én wat ze thuis kon doen. De poezenliefhebster pakte de naaimachine, kroop erachter en probeerde het een en ander uit. Na wat ontwerpen was de eerste poes gemaakt en is Purr-Baby geboren.

Het begon met een paar knuffels, maar al snel kwamen er meer dingen bij. Nu kun je bij Purr-Baby terecht voor babynestjes, labeldoekjes, knuffels en rammelaars.

De stijl van de producten is monochrome en er is ook een botanic collectie. Wisten jullie dat een baby rond de zes weken voor het eerst kleur gaat zien? Hij herkent als eerste rood en vervolgens groen, rond de zes maanden gaat hij blauw pas herkennen. Voor deze lieve baby’s zijn contrasten het mooist, dus de producten van Purr-Baby zullen hen zeker interesseren.

Hanne vindt in elk geval haar knuffel en labeldoekje prachtig mega interessant. Nu ze wat groter is zien we haar knuffel steeds vaker voorbij komen en het labeldoekje wordt intensief gebruikt als kiekeboe-attribuut 😉 .

Hou Facebook, Instagram én de site goed in de gaten, want hier verschijnen steeds meer mooie producten op. Voor Purr-Baby kun je terecht in de webshop, of je kunt een bezoekje nemen aan Kofje & Mear, Meneer Peer, Kidsnstuff, Vierseizoenen, Diezijner, B&G Food and Lifestyle, ANNIdesign, KidzZo Conceptstore of een van de vele andere winkels.

En ohja, dit artikel is geschreven uit enthousiasme en liefde voor Purr-Baby. De producten die wij in huis hebben, hebben wij gewonnen.

 

 

Ken jij de winkel Blauw trouwens al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.