wereldkaarten.nl
Persoonlijk,  Win

Ik ben jarig + Winnaar Wereldkaart

Hieperdepiep, hoera! Ik ben jarig. Vandaag is het mijn laatste verjaardag als niet-mama. Een heel erg gek idee, maar ook een heel erg leuk en mooi idee! Ik mag terugkijken op een heel mooi levensjaar, veel lieve mensen ontmoet, zwanger geraakt, leuke weekendjes weg gehad, mijn blog wat meer bekendheid gegeven en natuurlijk de nodige feestjes meegemaakt. Klaar voor levensjaar nummer 26, waarin ik ga bevallen en wij voor het eerst papa en mama worden.

Wie jarig is trakteert en daarom maak ik vandaag bekend wie er de aluminium wereldkaart gewonnen heeft, van de eerdere winactie op HalloHeleen.. (tromgeroffel..)


Jeeej Danielle, gefeliciteerd! Als het goed is heb je inmiddels een berichtje van mij ontvangen.
Treur je dat je niet gewonnen hebt? Met de code MD17 krijg je nu 25% korting op wereldkaarten die je nu besteld.
Excuseer mij, ik ga snel weer verder aan mijn taart en alcoholvrije bubbels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.