Bevalling en kraamtijd,  Mama,  Persoonlijk

Hoera, ze is er!

Zoals de titel al zegt: onze dochter is geboren! Op 23-10-2021 is Juul Cis, met roepnaam Juul, geboren. Een vliegensvlugge bevalling en we maken het allemaal goed!

Juul is (tot nu toe) echt een onwijs chille baby. Ze eet goed, slaapt (voor babybegrippen) al wat nachten door en reageer op haar grote zus. Zij is natuurlijk ook ontzettend trots en kroelt het liefst de hele dag met haar zusje. Nu ik dit schrijf is ze bijna zes weken en laat ze regelmatig haar mooiste lach aan ons zien. Binnenkort een uitgebreide update!

“Verlof”


Ik heb mijzelf de tijd gegund om “verlof” te nemen. Nu is Juul bijna zes weken oud en ga ik alles weer langzaam oppakken, wel in mijn eigen tempo. Bloggen wanneer het mij uitkomt en alleen de dingen doen waar ik energie van krijg, want energie is soms ver te zoeken met nog gebroken nachten 😴… 

Dus binnenkort een bevallingsverhaal, een update, alle concepten die ingepland stonden even doorkijken en online zetten en ook dingen maken die ik zelf leuk vind. Zet je schrap; genoeg inspiratie om over te schijven met een baby en een kleuter in huis!

Dan zeg ik voor nu: alvast een hele fijne pakjesavond! Ik ga nog heel veel profiteren van mijn meiden en de tijd die ik hiervoor heb! Ik ben snel weer terug!

Groeten, Heleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.