Privacypolicy

Privacyverklaring
Leuk dat je HalloHeleen.nl bezoekt! Misschien vraag je je wel af wat er met je gegevens gebeurd als je hier rondsurft of een reactie achterlaat. In deze privacyverklaring ga ik je dit uitleggen zodat je met een gerust hart kunt rondkijken. Als je iets niet snapt of als je vragen hebt, mail mij dan gerust!

Mijn contactgegevens en bereikbaarheid:
Ik wil niet alleen jouw, maar ook mijn eigen privacy online beschermen. Daarom kies ik er voor om niet al mijn persoonsgegevens online te zetten. Heb je dit nodig óf wil je dit inzien, mail dan naar info@halloheleen.nl .

HalloHeleen.nl, gevestigd in (*****) Noord-Brabant, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
De hosting van mijn website gaat via MijnDomein.nl .

HalloHeleen.nl / Heleen Bongers  is verantwoordelijk voor het beschermen van je gegevens. Ik ben te bereiken via info@halloheleen.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk
Als je HalloHeleen.nl bezoekt en alleen een kijkje neemt, verzamel ik je IP-adres. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor Google-Analytics. Ook verzamel ik cookies.
De rest van de gegevens die ik kan verzamelen, vul je zelf in. Bijvoorbeeld als je een reactie achterlaat, iets wilt downloaden, mij een e-mail stuurt óf als je meedoet aan een win-actie. Afhankelijk van de reden van het contact, kunnen deze gegevens verschillend zijn. In bovengenoemde gevallen kan het gaan om je:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Gezinssamenstelling
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Link naar je eigen website
– IP-adres
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

HalloHeleen.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Aangezien ik niet kan controleren of de websitebezoeker daadwerkelijk 16 jaar of ouder is, raad ik ouders aan om het internetgebruik van het kind inzichtelijk te houden/maken. Zo kun je voorkomen dat er gegevens worden verzameld zonder ouderelijke toestemming.  Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via info@halloheleen.nl, dan verwijder ik deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk
HalloHeleen.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van de nieuwsbrief
– Je te kunnen e-mailen indien dit nodig is in geval van een samenwerking, winactie of elke vorm van communicatie.

– Om gewonnen producten naar je toe te kunnen sturen (Dit kan ook gaan via een derde partij , hiervoor vraag ik altijd toestemming aan je om je gegevens door te sturen)
– HalloHeleen.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Zo zie je bijvoorbeeld “gerelateerde artikelen”.
– HalloHeleen.nl volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
HalloHeleen.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Wanneer het doel is bereikt, worden de gegevens verwijderd.
Hou er rekening mee dat cookies ervoor kunnen zorgen dat sommige dingen automatisch ingevuld worden, bijvoorbeeld van je gegevens bij het achterlaten van een reactie. Deze cookies kun je handmatig verwijderen in je browser.

Wanneer je gereageerd hebt op een artikel, blijven je naam en emailadres zichtbaar in de veilige omgeving van HalloHeleen.nl . Alleen HalloHeleen.nl heeft hier zicht op. Wanneer je dit verwijderd wilt hebben, stuur dan een e-mail naar info@halloheleen.nl . De gehele reactie zal dan verwijderd worden.

Andere gegevens zoals naam en email worden voor de periode van 12 maanden bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden
Ik zal je gegevens niet doorgeven of verkopen aan derden, tenzij ik hier wettelijk verplicht tot ben. Wanneer dit wel moet gebeuren, bijvoorbeeld voor het opsturen van een prijs, wordt er van tevoren eerst toestemming gevraagd aan je.
Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluit ik een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor  beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

Dit gaat om:
-Google Analytics (voor het verzamelen van bezoekersstatistieken en inzicht te krijgen van bezoekersgedrag op HalloHeleen.nl). Dit wordt verstuurd naar de servers van Google in de VS. Ik wil je graag verwijzen naar het privacybeleid van Google als je meer wilt weten.

HalloHeleen.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
HalloHeleen.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. HalloHeleen.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: //veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:
– Google Analytics
– WordPress.com

Trackingcookies zijn cookies die gebruikt worden voor het verbinden met social media. Je kunt de privacyverklaring van hun volgen om te lezen wat zij met de cookies doen. In geval van HalloHeleen.nl gaat het om:

-Facebook
– Pinterest
– Linkedin
– Google+
– Gravatar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door HalloHeleen.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Wil je je gegevens inzien, laten verwijderen of aanpassen? Mail dan naar info@halloheleen.nl .

Hou er rekening mee dat we je vragen om een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

HalloHeleen.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: //autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HalloHeleen.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@halloheleen.nl. HalloHeleen.nl heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

-DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk. Dit word ZSM geregeld!

Heb je nog vragen? Mail me gerust!